BLOG

blog
İstanbul Virüs Dezenfeksiyonu

Truly Nolen olarak; “Biyosidal Ürün Ruhsatnamesi“ sahip firmamız SANİTEM Çevre Sağlığı, Temizlik ve İlaçlama Hizmetleri A.Ş.  olarak;  Sağlık Bakanlığı Ruhsat ve yetkisi ile kaliteli dezenfektanlarla İstanbul genelinde 5 ayrı ekiple; hastane, okul, kamu, özel ve endüstriyel alanları(üretim ve depo alanları), bina, residans, iş yeri, ev ortamlarına ait;  hava ve yüzey uygulamalarıyla hızlı çözüm sunmaktayız.

Mikron partiküllerle havaya ve yüzeylere yerleşen uygulamamız virüs üremesine ve yayılımına engel olacak blokasyonu gerçekleştirir. Bakteri, mikrop ve virüsleri yok eder.

İşlem ULV aleti ile, bir alana uzun süreli dezenfektan uygulanmasıyla temizler, hemen kullanım sağlar ve geriye hijyenik bir ferahlık kalır.

Tüm bakteri, virüs, mantar ve sporlara karşı gücü kanıtlanmış bir uygulamadır.

Hiçbir Toksik Etkisi Yoktur. Kullanım sonrasında çevresel kirlilik ve kalıntı bırakmaz.

Kullanılacak olan ürünün insan ve hayvanlarda hastalık meydana getirdiği bilinen bütün virüs ailelerine karşı etkisi bulunmaktadır. Korozyon etkisi yoktur. İnsanlara, gıdaya ve hayvanlara zararlı etkisi yoktur, çevre dostudur.

Uygulama sonrasında mikron partiküllerin tüm yüzeylere yerleşmesini 15 dk bekleyerek kullanıma geçebilirsiniz.

Dezenfeksiyon işlemi sonrasında ortamın kullanılış yoğunluğuna göre Yüzeylerde 10 - 15 gün arayla tekrar edilmesi tavsiyemizdir..

check over here https://www.firmreplica.com/. read what he said zegarki repliki. my explanation https://konstantinchaykinwatches.com. More details about www.watch-armani.com. This Site fake rolex. find perfect replica watches. look what i found bell and ross replica watches. For details about hublot replica. Up To 90% Off https://www.loanbellross.com/.